Не бях поглеждал темата сори.Проблема е оправен накрая се оказа, че рейката не е пукната а семерингите са износени и трябваше да се разглобява цялата рейка за да се сменят а вече си бях купил друга и я сменихме.И 1-вата помпа която купих замина на кино и купих 2-ра която се оказа сполучлива поне за сега.Но няма как 2-ра ръка няма кой да ти гарантира.Проблема е оправен и беше в помпата а не в рейката.
П.С. Случи се нещо мн странно като ги смениха на другия ден пътувах за Варна и вечерта там ми прокапа много.Вечерта беше на максимум хидравличното масло а на сутринта беше на минимум отново долях до максимум и докато се върна спря да тече и от тогава не е загубило и капка... луда работа.Но вече е без значение за сега е супер всичко
П.С. Случи се нещо мн странно като ги смениха на другия ден пътувах за Варна и вечерта там ми прокапа много.Вечерта беше на максимум хидравличното масло а на сутринта беше на минимум отново долях до максимум и докато се върна спря да тече и от тогава не е загубило и капка... луда работа.Но вече е без значение за сега е супер всичко

Comment